TENTANG KAMI

GG Super Marketing – Rakan racking sistem yang boleh dipercayai.

Ditubuhkan pada tahun 1997, GG Super Marketing pakar dalam pembuatan dan pembekalan rak kualiti terbaik dengan harga yang berpatutan dan pelbagai jenis rak dan rak paparan besi sesuai untuk rumah dan komersial.

GG Super Marketing adalah kelas yang terbaik dalam pembekal sistem rak berkualiti untuk pelbagai produk seperti rak gondola, rak boltless, rak berat/sederhana/tugas ringan, rak mini market, rak farmasi, rak majalah, rak pakaian / baju, rak pallet, rak aksesori dan lain-lain dengan kualiti yang sangat tinggi, reka bentuk yang unik dan fungsinya berpraktikal.

GG Super Marketing bukan sahaja menawarkan pelbagai pilihan rak / sistem rak, kami adalah pembekal sistem rak utama berkualiti tinggi dan sistem penyejukan yang cekap seperti chiller, freezer/beku, peti sejuk dan bilik sejuk paparan.

Jika anda memerlukan rak industri dan sistem penyejukan, GG Super Marketing adalah pilihan terbaik anda.

Dalam perniagaan yang semakin berkembang ini, GG Super Marketing sentiasa percaya kepada super kualiti dan kos rendah untuk memenuhi atau melebihi keperluan muktamad dan kepuasan pelanggan kami. Matlamat kami adalah untuk melebihi jangkaan setiap pelanggan dengan menawarkan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, meningkatkan fleksibiliti dan nilai yang lebih besar, sekali gus mengoptimumkan fungsi sistem dan meningkatkan kecekapan operasi.

Terbaik dalam kelas pengilang dan pembekal racking / shelving Sistem

GG Super Marketing adalah pembuatan dan membekalkan pelanggan-pelanggan kami di seluruh MALAYSIA dengan yang berkualiti tinggi dan produk yang boleh dipercayai. Sementara itu, kami menyediakan perkhidmatan kita dalam pelbagai segmen seperti gudang industri, pasar raya besar, pejabat, kedai, rumah dan lain-lain. GG Super Marketing percaya pasukan kami cukup mahir untuk membina sistem rak mengikut keperluan pelanggan.

GG Super Marketing akan bekerjasama dengan pelanggan yang dihargai kami dan berbincang dengan keperluan produk detail bersama-sama. Seorang profesional dan orang yang mahir diberikan tanggungjawab untuk pesanan anda untuk menjamin bahawa kita memenuhi apa yang anda perlukan. Sokongan anda adalah motivasi yang paling kuat bagi kita untuk perniagaan terus berkembang. Kami ingin menjadi rakan kongsi perniagaan jangka panjang setia dan ikhlas anda!

Pelanggan Pertama Concept

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami. GG Super Marketing mempunyai jualan yang kukuh dan pasukan teknikal dengan pengalaman besar dalam reka bentuk sistem kos efektif dan rak simpanan berpraktikal untuk penggunaan ruang yang maksimum. Kami telah menyampaikan janji dan reputasi menyediakan, berorientasikan perkhidmatan pelanggan profesional dan nilai wang yang tinggi di seluruh Malaysia. Disokong oleh pengalaman dan kepakaran, kami adalah ONE-STOP SOLUTION untuk semua keperluan simpanan anda, apa sahaja yang anda ingin untuk dipaparkan, kami akan dapat menyediakan anda dengan penyelesaian yang terbaik dalam industri!

 

Hubungi Kami

Mr. Gooi

012-4273027

MON-SAT.

09:00 AM - 06:00 PM

Lokasi

 

Stor

PENANG, PERAK, KEDAH, KELANTAN, SELANGOR, PERLIS

Kilang

Lorong Perusahaan, Prai Industrial Estate, Prai, Penang, Malaysia.